Joie de vivre

För er som undrar vad joie de vivre betyder så betyder det "the joy of living" (låter mycket bättre på engelska än svenska) Och språket är självklart franska! Troligtvis så blir detta min framtida tatuering!

Nu design osv

Ja som ni ser så har jag en ny bloggdesign! Det var Natalie som hjälpte mig och det bliv hur fint som helst. Dock lite likadan som jag hade innan, men thats the way i like it. Nåväl. Hon sov iaf här och stannade kvar lite längre i sängen än vad jag gjorde och när jag kom hem så hade hon städat haha! ♥

Har förövrigt jobbat 12-16 idag. Inte jätteroligt men vad ska man göra? Nu ska jag iaf städa, städa, städa och åter igen städa! Men först ska jag slänga i mig något att äta.


Dessie deklarerarVaaa? måste man deklarera sina naglar? det visste jag inte...

(på bilden är det dekorationer till naglarna)

Pay it forward

Jag har en feting jävla blåsa i min hand. Min tumme är stenhård och infekterad typ? Så nu ska jag städa iordning i köket och sedan belöna mig med något gott (dock utan socker) Och kolla på pay it forward. Ska tycka synd om mig själv för att jag har så jävla ont!!


Jahaja

Shit det var nio dagar sedan jag skrev något. kuuuul? Nej. Har fått fullt upp hela hela hela tiden. Har längtat efter en dag som denna där jag slutar klockan elva och ska inte göra ett jävla skit, förutom ett styrkepass vid fem tiden. Glad över att denna dagen kom just idag, för det behöver jag. Ska äta lite god mat och bara mysa med en filt och kanske någon skoluppgift.

Förövrigt så har min syster kommit på en super idé! Hon tycker att jag och min andra syster ska göra smycken och sälja dom och skänka pengarna till forskning för MS. Sån jävla bra idé! Ska se till att göra mycket smycken som har betydelse och sedan ge varenda liten krona till forskning! Hoppas detta går igenom.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på religionläraren, han är ganska intressan. Alltså.... det han säger är intressant...Man går i skolan för att lära sigSom att stava t.ex?Over and out

Smycken

HAr glömt att visa alla  mina nya smycken. Har ju börjat göra väldigt mycket nu och jag tycker det är så otroligt roligt. Oftast när jag gör ett smycke så blir det till ett annat några veckor senare så mina smycken (både nya och gamla) ändras väldigt mycket hela tiden.

Här är ett öronhänge och ett armband som jag har på mig idag! (använder oftast mina egengjorda smycken dagligen)Black Swan

Sitter här och väntar på min älskling som borde komma snart. Ikväll ska vi på bio, black swan! Imorgon blir det nog Emelie och Ronja så det blir väl myyyys.


Givefyfan vilken söt unge!! åååååh ♥

RSS 2.0