Dagens låt ?

Ja det gick ju inte så bra med dagens låt då... Har gjort så mycket den här veckan att jag har inte haft tid. Fullt upp hela tiden. Men nu gör jag ett mini inlägg innan jobbet!

Igår fyllde Lotta 18! Blev en liten middag hemma hos Janni och för oss som är småttingar så blev det fest i kättilstorp. Det var väl trevligt och så men bussarna slutade gå och jag var trött och ville komma hem, till slut skickade den före detta bögen med sällskap hem mig, det uppskattas.

Ja och sen har jag gjort en till klantig sak som bara jag kan lyckas med. Jag och Ronja gick igenom skogar och hala backar för att komma till Andreas, när jag precis kommit ner för backarna och skogen och trodde jag hade lyckats utan att slå ihjäl mig, så halkade jag och gled på vägen och skrapade upp både knäna och handen. Woho! Kan säga att det gjorde rejält jävla ont i knät!

Snart kommer Sebastian hem, är jag glad eller är jag glad? Jag längtar så sjukt jävla mycket.

Bjuder på lite äckliga bilder ifrån igår. Kanske ska börja ta med mig en egen kamera så jag själv får välja vilka som ska ut och inte ut på nätet?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0