Baby

Min baby kom hem igår. Så nu är jag hel igen. Låg och väntade i hans säng och han hade ingen aning så det blev väl världens chock, men söt min hade han iaf, hihi.

Nu till något mindre roligt. Hade världens värste dröm, värsta jag haft i hela mitt liv.

Det var en man som berättade om när han var i turkiet och han berättade med en sån inlevelse att man fick en bild framför sig och det kändes som om man "var honom" Det började med att man var i havet, framför mig så fanns det en man med en son och en dotter. Sonen hade gjort något dumt, vanliga saker som barn gör när de är små. Man hörde inte vad pappan sa men man såg att han var arg. Han drog ivägen med sonen in mot land och dottern höll han i handen men hon tappade alltid hans hand så jag fick putta på henne så att hon inte skulle lämnas kvar. Väl uppe på land så höll han sin dotter i handen och sin son i famnen. Han tog fram en pistol och då vände jag mig om. Han sköt sig i huvudet och tydligen sin son också. Det var det värsta jag har varit med om (eller ja... drömt) Nästa bild jag kom ihåg är att hans son ligger på marken, vänder huvudet emot mig och spyr blod.
Fyfan säger jag bara. Aldrig att jag vill drömma något sånt igen, usch!


Förövrigt så är allt som vanligt igen. Och jag tror minsann att Ronja kommer sakna mig nu när jag inte längre vill vara hennes vän eftersom att min man har kommit hem, sucker! Nej skojar bara, Ronja kommer för alltid finnas i mitt hjärta hihihihihihi ♥Nehe, dagens låt går inte att lägga upp. Efterblivna youtube!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0