En grön cykel

Nu har jag precis kommit hem efter att ha cyklat ifrån bymarken! Nedförsbackar nästan hela tiden, gissa om jag va rädd? Men det gick bra iaf! Så nu har jag äntligen en cykel! Har haft min gamla skitcykel sen jag var 8 år typ, den fungerar inte särskilt bra längre.Jag har inte tagit någon bild på cykeln ännu men ungefär såhär ser den ut! Grön och fin. Funderar på att skaffa en cykelkorg med, otroligt smidigt och gulligt.

Kladdkaka och fula skor

Sitter hemma hos Sebbe och äter kladdkaka. Tror jag ska börja med socker"förbudet" igen och träna hårt som satan inför sommaren. Den är ju här snart! Idag gick vi promenad med Nova och jag gick utan jacka och sebbe hade shorts på sig, underbart! Vi åt mat ute också :)

Måste visa dom här skorna som jag hittade nyss. vafan?


Det fanns fler färger ocksåSkorna finns på have2have och kostar 498


Vätterstranden

Om en månad är det söndag... Och vet ni vad jag gör då? Jo då ligger jag troligtvis i ett varmt bubbelbad med lite musik i bakgrunden. Kanske tagit badet strax efter jag ställt in disken i diskmaskinen eller vart ute och gått på vätterstranden.

Ja för den 30 april så flyttar jag till vätterstranden!!!!! Jag slipper duschen och disken och byter upp mot badkar och diskmaskin! Jag är så otroligt glad så det finns inte. Sen får man ju världens bästa granne med, Mandy!

Längtar så det är sjukt!


Bombnedslag

Jag har lite att göra idag...RSS 2.0