22.54

Sebbe har somnat och jag har gjort ett armband. Känner mig ensam med tvn och datorn. Och så är jag hungrig med så jag ska nog lämna fisen och gå och äta istället så kan han sova bäst han vill.

puuuusss
After beach i tylösand

flower powernya öronhängen

Babooshka

Det är så äckligt varmt så det är sjukt.

Kate Bush- Babooshka


.

gingerfärgen blev värre och nu är jag brunett istället, lite ljusare än vanligt men ändå brunett.

Är också röd som en kräfta efter att jag brände ryggen, armarna, rumpan, låren och smalbenen. Skulle egentligen hitta på något med Natalie idag men det ställde jag in.. Kunde knappt sova i natt. Fick sova på magen (vilket jag hatar) sen vaknade jag vid halv två och grät som en liten bebis för det sved som in i helvete. Får hoppas att jag inte har ont på lördag för då ska jag till liseberg (igen) med baby och hans familj! Nu ska jag iaf fortsätta att smörja in mig och hoppas på att det går över!

puss

i <3 shoes

Håller på att färga bort min gingerfärg och jag hoppas att detta inte förvärrar det!

Köp skor för 50 kronorRedan hunnit smutsa ner dom och fått skavsår!

Imorgon blir det liseberg och nu ska jag fortsätta dunka musik med Nataliiiieeeee!!!!!

bye brunett

sitter och drar slingor just nu.


hejdå brunett.


sol sol

Sitter på balkongen i solen och har precis ätit upp min nogger och öppnar energidrycken. Var på stan innan med syster och köpte hårfärg, ikväll blir det ändring minsann. Jag är skit nervös och det känns som om jag ska kissa på mig emellan åt men det blir nog bra, annars är det bara till att slänga i den gamla vanliga färgen så är det inget mer med det. Testa grejer måste man ju iaf göra! Solen gick i moln nu, inte det bästa vädret men det får duga.

Imorgon bär det av till pappa sen blir det Liseberg på lördag med Natalie (+ la familia) Hoppas på ett molningt men varmt väder!

Nu ska jag sätta på lite musik och njuta av livet, puss.

RSS 2.0