God jul!

...I efterskott!

Är jätteglad över mina julklappar. Detta året fick jag ingen julklapp som jag hade lust att slänga direkt, vilket man alltid brukar få, eller hur? Dock så blev jag sjuk så det var väl en julklapp som man ville slänga diekt? Nåväl, vad gör det. Kan iaf inte jobba idag så det blir till att sjukanmäla sig från mackedonken.

Har fått väldigt mycket julklappar. Och till skillnad från mina systrar så fick jag och sebbe bara EN gemensam julklapp, två biobiljetter! Det var liksom hela tiden "god jul Jennie och Chrille önskar.." "god jul Sophie och Kim önskar..."
Jag fick lite hårspolar, pengar, en morgonrock, rundborste, svinborste, vanlig borste, en personlig kalender, träningsskors, sportBH (som jag bytte en gång, men måste bytas igen), armband, linne, sovlinne, tofsar, öronhängen, en handduk, presentkort på bio och IKEA m.m. Köpte ju julklapp till mig själv också, en massvis med smyckesgrejer! Ska börjar pyssla igen, så mysigt. Och jag har verkligen en sån stor lust att ta bloggen på fullt allvar, men det är så tidskrävande... Har jättemycket ideér (okej ibland har jag bloggtorka så det skriker om det) men annars så brukar jag alltid ha något att blogga om bara att jag är så jävla lat! Men jag ska försöka så gott jag kan! Kommer komma bilder och förklaringar och källor osv på mina smyckesgrejer när de har kommit hem i min brevlåda! Blev grejer för 230 kronor så det är ganska mycket.

Men jag bjuder på en bild sålänge.Vi var och firade jul hos min mamma igår och de hade rakat katten men hon frös så mycket så hon fick en tröja haha!

Och Sebbe har köpt ps3 och är jättegalen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0