Late

Nu ska jag ta en nattamacka och fundera på om jag ska måla naglarna eller inte. Jag ska också skaffa inspiration till att börja träna och sådant. Maten är ingen problem, för det är jag redan taggad på. Men träningen däremot, hmm... Vi får se hur det kommer gå. Ska simma med Ronja och promenera med Natalie imorgon iaf!

Nu ska jag äta lite.Bild från i fredags


Love

have2have


Färdig
Nu ska jag sminka mig


Maia hirasawa

Tusen bitar
Aldrig någon ro

Har precis städad hemma hos Sebastian. Lillpojken. Bäddat sängar, diskat, slängt skräp, sopat lite, vattnat blommor och plockat undan så nu kan jag njuta av livet och sådant tills han kommer hem efter träningen. Då blir det fiesta!

Skriver mer sen.Kentucky fried chicken i Berliiiiiin!


Love

Sista glassen


Fortfarande sjuk

Har stoppat in potatis i ugnen och marinerat kyckling. Får se hur mycket jag får i mig för jag mår fortfarande inte bra. Har haft jobbig hosta hela natten, hela halsen är full av slemm (yeah good to know) och jag har ingen energi alls. Ska åka till min baby sen och hoppas på att han tar hand om mig hihi.

Nu ska jag fortsätta och titta på tv och vänta på att maten ska bli klar.

Love

Sjuk

Tredje gången jag är sjuk detta året... hmmm... förr i tiden var jag aldrig sjuk?

Aja. Sitter här med pojkvännens mjukisbyxor och har precis varit på ica och köpt två piggelin och en calippo och halstabletter. Ska mysa framför tvn hela kvällen. Skulle vara skönt om man hade någon som tog hand om en så man slapp gå till ica själv :((((


yeah!Här sitter jag i min sovtröja (som det står sleep tight på), utan smink, äckligt hår med en jävligt sexy man bredvid moi!

on my way to Berlin

Sitter på bussen nu med hela kyrkgänget. Först ska vi åka till Malmö och sedan ta nattåget till Berlin! Kommer bli spännande! Saknar redan min baby men vad ska man göra?

Har också tuggat åksjuketuggummi, känns som om hela munnen är en stor balong, inte skönt! Hoppas det går över snart.

Här är lite bilder ifrån min födelsedagÄlskar dig SebastianJennofferSophie och Kim


Mamma och jag

Internet är för segt. puss

Happy birthday to me

Idag är ingen vanlig dag för det är Nellies födelsedag hurra hurra hurra!

Nu ska jag färga systers hår, bättra på fransken på tånaglarna, åka till kyrkan och sedan ikväll blir det middag på piren med la familia!

Puss!


PietaDen kanske inte ser så fantastisk ut på bild men detta är den vackraste skulpturen jag någonsin sett. Finns i st. peterskyrkan i vatikanstaten. Var ju där med Lovisa för ett årsen och jag blev absolut kär i denna. Skulpturen föreställer Maria som håller i Jesus döda kropp. Den är gjord i marmor av Michelangelo år 1499.

RSS 2.0